Tilmeld dig her, hvis du direkte i din mailbox vil have besked, når der kommer nye indlæg.

om at trykke på den røde knap..

…fordi man ikke kan være i sin krop for larmen, af alle de alarmer der bare brager højt derudaf… Så så man mig, stå med tårer ned af kinderne og råbe “HOLD NU KÆFT ING!!!”

Yup, that’s me, og i tirsdags tog jeg mig selv i at gå på vægten og konstatere at jeg havde taget 5 (FEM) kg på, på kun en uge, ved at gøre INGENTING anderledes. Jeg græd virkelig, sådan helt ulykkeligt, og ikke fordi jeg havde taget på, men fordi jeg udemærket var klar over hvad det her betød. Nemlig, at jeg ikke havde passet ordentligt på mig selv.

Og det har jeg faktisk ikke. Prøv at hør engang, hvis JEG havde været MIN MOR, så havde jeg sagt følgende:

Først skideballerne…

 • Vil du godt gå i seng nu, det er altså ikke meningen at man skal sidde og arbejde til kl. 02.00 om natten du, afsted med dig, godnat blev der sagt.
 • Undskyld, hvorfor tror du lige pludselig man bare kan springe måltider over? Fordi du har travlt og ikke er sulten? Den går ikke. Her i huset spiser vi til måltiderne og vi spiser ordentligt. BUM
 • Hvad er DET du drikker? Cola Zero? Jeg troede vi havde en aftale om, at det der cola var noget vi drak om fredagen til fredags pizza og så ellers ikke. Og hvis du så endelig skal drikke det, så drik den røde og ikke alt det kunstige stads.
Så omsorgen…
 • Lille skat, det er ikke meningen man skal rende rundt med så mange tanker om fremtiden, lad dem flyve og se hvad der sker. Det løser sig, det gør det altid. Måske ikke som du havde forestillet dig, men det løser sig. Jeg lover det.
 • Har du lyst til at vi skal gøre noget godt for dig i dag? Og hvad skulle det så være?
 • Kom, så giver jeg et kæmpe kram (og kys, når du ikke er forberedt!)

Åh jo, havde jeg været min egen gode forælder, havde jeg spottet det jeg havde gang i, og så havde jeg med en blanding af bestemthed, kærlighed og omsorg sagt, at det der må altså stoppe nu.

Så ehm, det har jeg faktisk gjort.

Der er indført SENGETIDER. Og alle jer læsere, hjælp mig venligst. Ser i mig på facebook efter kl. 22.00 – så smid mig gerne i seng. I har hermed min tilladelse.

Så har jeg indført TIDSBUDGET. Det vil jeg rigtig gerne fortælle mere om, men i grove træk handler det om, at jeg har lagt en plan for, hvad og hvordan min tid skal bruges. Vi har kun 24 timer i døgnet og dette ene liv, så det er vores forbandede pligt, at få mest muligt ud af det. Det er et tidsbudget genialt til.

Så har jeg OMSTRUKTURERET mit studie. Det har ikke den store betydning for mig, om det tager mig 1,5 eller 2,5 år at blive færdig. Så jeg har lagt et år oveni, og det gav luft og ro. Og mere tid til mit liv med mine drenge.

Jeg har også truffet beslutning om NY BOLIG. Den havde jeg det svært med. Men jeg fandt det rigtige for os lige nu, traf beslutningen og er nu på vej mod et liv i en bolig der er MIN, og ikke et sted som har været VORES. Det har jeg ikke prøvet siden 1992, altså at flytte ind et sted, og vide at her skulle jeg bo uden en kæreste. Det var vidst på tide.

En sidste vigtig ting er, at jeg har valgt at yoga skal have en større rolle i min hverdag. Det giver mig nemlig ro, og det er derfor sat ind i mit tidsbudget. Og denne uge bruger jeg på, at lære at trække vejret. Jeg skal hver aften i denne uge bruge to timer på en workshop på at trække vejret – HELT NEDE FRA MAVEN. Det kommer der mere om.

Så, jeg er i live. Jeg bankede knappen i bund – lukkede ned og lukkede af. Jeg græd, mærkede efter, tørrede mine tårer væk, rejse mig og tog det fulde ansvar. Jeg har en modig bevidsthed og det er jeg stolt af.

Jeg er stolt af mig selv. BUM!

Er du stolt af dig selv, eller kunne du bruge lidt inspiration til at lære at trække vejret bedre? Har du en knap du måske skal trykke på snart? Og skal du have mit tidsbudget? Så hæng ved, for jeg har tænkt mig at dele det hele det næste stykke tid. Også mit morgenhår og tudeture, min følelse af utilstrækkelighed og mine tanker der får mig op og stå igen.

Det her er vigtigt. DU er vigtig. <3

2 Comments on om at trykke på den røde knap..

 1. Tine
  30. oktober 2012 at 11:28 (3 år ago)

  Fantastisk smukke!! Tog selv helt samme tur som dig i sommer, var desværre mere end 1 uge om at sætte mig selv i fokus og lærer det med tid – men men.
  Du er så sej, bliver sgu forpustet af at læse om dit liv ;-)

  Ciao Tine X

 2. Janne
  30. oktober 2012 at 15:49 (3 år ago)

  Tak smukke smukke menneske – jeg SAVNER dig <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Comment *